Bas de Màgia

El joc es desenvolupa als 7 pobles del municipi de la Vall d’en Bas (Garrotxa) i permet conèixer les tradicions, el patrimoni i els productes locals

‘Bas de Màgia’, és un joc que permet visitar un territori gamificat mitjanant eines tecnològiques i analògiques: relats, mapes, jocs, app i web per descobrir el municipi de forma lúdica i didàctica de la mà dels personatges màgics que l’habiten. A través del joc es poden visitar els racons de la vall, conèixer la cultura, les tradicions, el patrimoni i els productes locals. ‘Bas de Màgia’ es desenvolupa a tots els pobles del municipi amb set itineraris. Cada ruta està protagonitzada per un esser màgic i es vehicula a l’entorn d’un eix temàtic com són els pagesos de remença, els bandolers o la vida a pagès.

L’aplicació mòbil s’ha plantejat com un projecte transmedia per al públic familiar, infantil i juvenil, que poden jugar-hi de forma individual o en grup. Per jugar-hi cal accedir amb el dispositiu mòbil a joc.basdemagia.cat i triar un dels itineraris. Un cop geolocalitzat el primer indret, i després de resoldre una prova o enigma, el jugador és recompensat amb una nova informació i pot seguir jugant. Al final de cada itinerari, el jugador rep premis i descomptes en els establiments els comerços artesans i les activitats a la vall.

Burro savi
Mapa de la Vall d'en Bas
Gener 2018
Data
Ajuntament de la Vall d’en Bas i Can Trona Centre de Cultura i Natura
Client