Camins de Martí Sarroca

Camins de Sant Martí Sarroca és un projecte que va néixer amb l’objectiu d’activar el patrimoni del conjunt monumental de Sant Martí Sarroca (Penedès).

Sobre la base del paisatge, els camins rurals i les necessitats de desenvolupament territorial, plantegem un sistema turístic per posar en valor aquest patrimoni dissenyant 5 recorreguts ecoturístics basant-se camins que tenien com a centre el conjunt patrimonial, articulant amb l’oferta actual d’allotjament i restauració i tematitzant-los al voltant de la identitat local, paisatgística, històrica i cultural. Aquests recorreguts es van dinamitzar mitjançant elements i esdeveniments adaptant el territori i el seu patrimoni a l’ús turístic amb recursos, infraestructures i accions especials. Finalment incorporem tecnologia web, mòbil i storytelling per a la visita autoguiada mitjançant un geoportal, relats tematitzats en format llibre i itineraris geoposicionats i gamificats.

Per a aquest projecte, que va estar vigent fins l’any 2014, es va crear un veritable sistema turístic que incloïa la gestió d’un punt d’informació, marxandatge, dinamització territorial, assistència a fires i esdeveniments i promoció.

Camins de Martí Sarroca
Camins de Martí Sarroca
2011 – 2016
Fecha
Ajuntament de Sant Martí Sarroca
Cliente