El Quadern d’en Pierre

REVIU MITJANÇANT RELATS, TECNOLOGIA MÒBIL I GEOCACHING, EXPERIÈNCIES ÚNIQUES ELS ESPAIS NATURALS DEL PIRINEU

A mitjans del segle XIX, un nou i pacífic regiment d’animosos visitants ocupen el Pirineu. Són els excursionistes científics. Van carregats amb motxilles i prismàtics, brúixoles i quaderns de camp on anotar les seves observacions i troballes.

El nostre personatge fictici, Pierre Hommecheville, representa l’essència d’aquests personatges i la seva il·lusió per descobrir. El seu quadern de camp oblidat ens convida a explorar territoris, seguir pistes i trobar tresors dins dels parcs naturals pirinencs. Si tens sort, descobriràs algun tresor; si més no, et servirà per conèixer i gaudir de paisatges i formes fascinants de viure la muntanya.

El Quadern d’en Pierre és un projecte de cooperació transfronterer entre els parcs dels ‘Pyrenées Catalanes’ a França i ‘Cadí-Moixeró’ a Espanya per posar en valor turístic cinc enclavaments en sengles parcs. A partir de la creació d’un personatge i una trama, es generen dinàmiques de visita i joc d’interacció amb el territori amb l’ús d’una aplicació mòbil i web.

El cuaderno de Pierre-1
El cuaderno de Pierre-2
Marzo 2013
Fecha
Parque Natural del Cadí-Moixeró y Parque Natural Regional de los Pirineos Catalanes
Cliente