UN PASSEIG DE 150 ANYS PER LA HISTÒRIA DE CANET DE MAR

El Griu de Canet és un producte per a la visita i interpretació del patrimoni de la població costanera de Canet de Mar (Maresme, Barcelona). Mitjançant un llibre que conté un relat, referències històriques i una guia patrimonial més una aplicació mòbil que conté diversos jocs, s’estableix una dinàmica innovadora de relació amb la ciutat.

El Griu o Grifo és un animal mitològic, meitat àguila, meitat lleó. Es tracta d’esbrinar les pistes repartides per Canet i buscar pel magnífic patrimoni cultural de la vila. Es pot jugar de diverses maneres, en forma de joc de pistes, de geocaching o de joc d’observació. Una novel·la il·lustrada acompanya al joc i ens relata una història de Canet en la que els protagonistes són un griu i un jove mariner captivat per la seva existència.

Per jugar a El Griu de Canet es pot aconseguir el mapa / guia a l’Oficina de Turisme de Canet, baixar-se l’aplicació, i a través del telèfon intel·ligent i mitjançant realitat augmentada, sortir a buscar els punts geoposicionats pels escenaris patrimonials de Canet, trobar les pistes, respondre les preguntes i esbrinar els misteris de l’aixeta de Canet.

El mapa, acompanyat d’un relat, serveix per trobar les respostes correctes i gaudir d’una experiència completa, virtual i real.

Grifo de Canet-1-740x416
Grifo de Canet-2-740x416
Octubre 2014
Fecha
Ayuntamiento de Canet de Mar
Cliente