VESTIGIS, el joc d’Olèrdola

5 rutes que recorren espais d’interès d’Olèrdola (Penedès) amb un joc que convida a resoldre enigmes i a superar petites proves que permeten obtenir recompenses

Amb l’ànim d’acostar de manera lúdica el patrimoni d’Olèrdola a un ampli públic, l’Ajuntament d’Olèrdola ha activat el  joc online  “Vestigis d’Olèrdola que presenta 5 rutes, destacant els 4 punts d’interès turístic d’Olèrdola, com són Moja, Sant Pere Molanta, Viladellops i el turó d’Olèrdola, amb el Pla dels Albats com a epicentre.

El joc s’ha inspirat en els còmics històrics que s’han editat en els darrers anys sobre diferents episodis de la història d’Olèrdola. Al llarg de cadascuna de les 5 rutes es proposa al visitant ajudar a un arqueòleg despistat, l’Estanis, a endreçar l’embolic que te amb el patrimoni i  amb les èpoques històriques que han deixat petjada a Olèrdola. Seguint els diferents itineraris, el jugador haurà de resoldre preguntes, enigmes i petites proves, amb les que s’aconseguiran recompenses. Així, aconseguirà conèixer el paisatge, restes d’esglésies, cases i cellers medievals, necròpolis i un munt de petits secrets.

Per jugar es pot accedir a través de la web-app gratuïta i també amb el mapa-guia que es pot descarregar del web o demanar al punt d’informació d’Olèrdola.

2021
Data
Ajuntament d’Olèrdola
Client